Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Dubia store 1 stk

Min. best 1 stk
Les merShow less
Art.nr:
LF0058
Produsent:
Beskrivelse

Hvorfor du bør bruke dubia kakerlakker

Hvis du holder insektetende dyr som krypdyr og amfibier, og fortsatt ikke vet, eller har brukt dubia-kakerlakker før, bør du prøve dem. Dubia-kakerlakker kalles også argentinske kakerlakker, det er en og samme art. For det første elsker stort sett alle insektetende dyr dubia-kakerlakker, og som fôrinsekt kan de faktisk være det beste fôrinsektet som finnes, både for dyrene dine, men også for deg som kjøper av et fôrinsekt. Som matinsekt kan du si om dubia kakerlakker at de faktisk er ganske sunne, det er de av flere grunner. De er fettfattige i motsetning til larver, de er rike på protein og innholdet av keratin er relativt lavt hvis du velger å mate dubia-nymfer. Keratin er det ytre skallet av alle insekter, det er vanskelig å fordøye, og derfor ser man ofte fugler som skreller vingene til insektene de fanger. Dubia kakerlakker har det man kan si høyt forhold kjøtt i forhold til skall, faktisk er det matinsektet med mest kjøtt i forhold til det ytre skallet. En annen ting du kan nevne om dubia kakerlakker er at fordøyelsessystemet deres er veldig langt og mer komplisert enn f.eks kyllinger eller gresshopper, det betyr at de lagrer maten slik de har spist i tarmene i mye lengre tid, og derfor kan du få mer ut av det som kalles gut loading. Tarmbelastning betyr bare at du gir fôrinsektene dine noe sunt, f.eks frukt, fôrinsektet har det i magen og når dyra dine spiser insektet får dyret som spiser fôrinsektet glede over maten fôrinsektet har spist. For deg som kjøper fôrinsekter til dyrene dine, er fordelene med å bruke dubia-kakerlakker også mange.

Dubia kakerlakker kan ikke hoppe og stikke av, og de er heller ikke spesielt raske hvis du skulle slippe en på gulvet når du mater. De kan heller ikke klatre opp på glatt underlag, og er derfor ganske enkle å lagre.

Dubia-kakerlakker bråker ikke eller synger, i motsetning til sirisser, som du rett og slett kan få et pip av å ha gående hvis de er voksne.

Dubia kakerlakker biter ikke, de har ikke noe forsvar som kan skade deg eller dyrene som skal spise kakerlakken.

Dubia kakerlakker lukter ikke, man kan faktisk ha ganske mye gange uten de store luktplagene, i hvert fall sammenlignet med mange andre typer fôrinsekter.

Dubia kakerlakker lever veldig lenge, de fleste fôrinsekter har svært begrenset holdbarhet, og lever sjelden ganske lenge, det er dyrt og irriterende å kaste ut mye penger.

Dubia kakerlakker er fantastiske her fordi de lever veldig lenge, faktisk kan de leve i flere år. Kjøper du voksne dubia-kakerlakker kan du selvfølgelig ikke vite hvor lenge de har 100% igjen, men kjøper du nymfer kan du forvente at de holder veldig lenge og du rekker å få dem brukt før de dør. Mange fôrinsekter vokser også ganske fort, så du kan lett komme i den situasjonen at fôrinsektene vokser seg så store at dyrene dine ikke lenger kan spise dem, og det er heller ikke tilfelle med dubia-kakerlakker. I romtemperatur vokser de kjedelig sakte, og du kan holde dem i omtrent den størrelsen du kjøpte dem i, veldig lenge.

Dubia kakerlakker krever svært lite vedlikehold, og er så hardføre at skulle du glemme å mate dem, vil de overleve uansett fordi de er utrolig flinke til å overleve.

Dubia kakerlakker, i motsetning til andre typer kakerlakker, kan ikke holde seg eller fungere som et skadedyr. Det er en svært varmekrevende og langsom art som på ingen tenkelig måte kan bli et skadedyr verken hjemme hos deg eller i naturen i Danmark.

Oppbevaring av dubia kakerlakker

Når du har bestilt og mottatt dubia-kakerlakkene dine, bør de pakkes ut og oppbevares slik at du kan beholde dem til de er spist av reptilene dine. Heldigvis er de ganske enkle og takknemlige å lagre, du kan bruke hvilken som helst type boks. Det er viktig med god ventilasjon slik at det kommer rikelig med frisk luft inn i boksen. Du kan selv lage en boks hvor du skjærer ut og limer metallrist, for eksempel i toppen og ev. i sidene for optimal ventilasjon. I butikken kan du kjøpe metallgitter. Du kan også velge å kjøpe en faunakasse, faunakassen har lokk med full ventilasjon og du kan kjøpe mange forskjellige størrelser på nettbutikken, avhengig av hvor mange dubia-kakerlakker du planlegger å kjøpe om gangen. I esken anbefaler vi å bruke eggebrett, de er billige og fungerer veldig bra, kakerlakkene elsker å gjemme seg i eggebrettene og plassen i oppbevaringsboksen din blir bedre utnyttet da eggebrett skaper mer volum som kakerlakkene kan utnytte. Du kan finne og kjøpe eggebrett i butikken. kakerlakkene må selvfølgelig også ha noe å spise, og noe å drikke. Husk at jo bedre du mater dem, jo ​​mer næring inneholder de når dyrene dine spiser kakerlakkene. Dubia kakerlakker er ikke kresne, de spiser faktisk alt du tilbyr dem, prøv forskjellige ting som havregryn, brød og forskjellige typer frukt og grønnsaker.

Les merShow less
Produktdetaljer
LF0058
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
12 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.