Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.
Melormer (per kg) Bulk

Melormer (per kg) Bulk

Min. best 1 stk
Les merShow less
Art.nr:
MD0002
Produsent:
Beskrivelse

Melorm-Tenebrio molitor har alltid vært et veldig viktig og populært fôr spesielt for fugler og krypdyr. De er også veldig gode til å mate hagefuglene, for eksempel om vinteren eller om våren når fuglene klekker.

Som fôrinsekt er melorm en billig og stabil, men den skal ikke utelukkende brukes som hovedfôr, men som et godt tilleggsfôr sammen med andre insekter.

Melormen er faktisk ikke en orm, men en billelarve. Billen kalles en måltidsskrubb, og regnes som et skadedyr da den kan gjøre stor skade på kornlagrene hvis ingenting gjøres.

Hun bille av måltidsskrubben kan legge 200-500 egg i løpet av livet, og de er ganske enkle å lage, men siden prisen er så lav kan det neppe være verdt å bruke tid på.

Melorm er veldig lett å holde i live. En plastboks uten lokk er helt greit. Hvis du for sikkerhets skyld ønsker lokk på boksen, må det være full ventilasjon ved å skjære lokket ut som en ramme og lime metallgitter i. Men melormen kan ikke klatre opp fra en jevn overflate, og selve billen flyr ganske sjelden.

Hvetekli eller havre kan brukes som underlag. Som væske, gi en liten bit potet eller noe annet, i små mengder. Små mengder

1 kg pakket i kraftig nettpose og deretter i pappeske.

Les merShow less
Produktdetaljer
MD0002
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
12 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.