Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

AFF Freshwater Starter Pack

Art.nr:
AF4738
Produsent:
Beskrivelse

Starter Pack er et komplett sett med produkter som gir lettere start på et ferskvannsakvarium eventyr! Sammen med erfarne akvarister har vi analysert utfordringene man kan støte på i oppstarten og i de første månedene. Gjennom dette samarbeidet har vi plukket ut produkter på en slik måte at de omfatter alt en akvarist trenger helt i starten av denne fascinerende reisen. Denne produktpakken er en ferdig løsning som garanterer:

  • Akselerasjon av akvariets modning
  • Fjerning av skadelige organiske forbindelser
  • Vannkondisjonering
  • Vedlikehold av fiskehelse
  • Tilveiebringelse av nødvendige mikro- og makroelementer
  • Akselerasjon av plantevekst
  • Reduksjon av nitratnivåer

Med dette settet kan enhver akvarist være trygg på at akvariet deres vil bli tatt godt vare på fra dag én.

Pakken inneholder følgende produkter:

AFF Life Essence - et førsteklasses produkt fullpakket med nitrifiserende bakterier, som øker akvariets modning. Anbefalt for nyetablerte akvarier, den er
også ideell for vannskift, for å fylle på bakteriefloraen.

AFF Water Conditioner - en vannrenser som forbereder vann fra springen for umiddelbar bruk i akvariet. AF Water Conditioner reduserer klor og nøytraliserer tungmetaller. Det styrker immunsystemet til fisk og fremmer regenerering av huden.

AFF Micro - en høykonsentrert basisgjødsel fullpakket med mikroelementer som er nødvendige for sunn plantevekst. Den unike formelen gir intens farge og øker veksten av akvarieplanter.

AFF Macro - et sett med makroelementer som er avgjørende for sunn plantevekst. Den unike formelen sikrer rask planteutvikling og deres livlige farge.

AFF Purifying Resin - en spesialisert ionebytterharpiks designet for akvarier som sliter med høye nitratnivåer. Nitrat fjernes effektivt uten å påvirke mineralkonsentrasjonene.

AFF Carbon - dampaktivert karbon, fjerner effektivt uønskede kjemikalier, og forbedrer vannets klarhet. Anbefales under modning av akvariet og som fjerning av medikamentrester etter en fiskebehandling.

AFF Carbon Boost - et svært effektivt supplement som inneholder lett assimilert karbon, designet for å hjelpe til med utviklingen av planter. Regelmessig bruk holder tanken i toppform og kvitter seg med algene.

AFF Life Bio Media - Life Bio Media er et naturlig, biologisk filtreringsmedium designet for ferskvannsakvarier. Et biologisk filtreringsmedium som allerede har bakterier.  Den er perfekt for nylig etablerte akvarier. Takket være Life Bio Media starter nitrifikasjonsprosessen nesten umiddelbart.

Les merShow less
Produktdetaljer
AF4738
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.